Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti svazku měst a obcí Kraslicka - Majerechová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem bakalářské práce je popsat mikroregion Svazek měst a obcí Kraslicka, provést analýzu v tomto mikroregionu a na základě těchto dat vymezit předpoklady rozvoje komerčních služeb v dané oblasti. To je možné díky studiu odborné literatury a sběru primárních dat. Na základě těchto informací je možné provést situační analýzu, sestavit profil mikroregionu a vymezit předpoklady komerčních služeb v této oblasti. Primární data byla získávána dotazníkovým šetřením s podnikateli a řízenými rohovory se starosty.
The assumptions of commercial services development in a chosen area - Microregion Svazek měst a obcí Kraslicka
Keywords: bakalářská práce; marketingový výzkum; situační analýza; profil mikroregionu; předpoklady komerčních sluřeb; bachelor work; marketing analyse; situation analyse; profi microregion; commercial service