Diagnostika vozidla Superb I s motorem 1.8T s automatickou převodovkou - Štěch, Jiří (Jihočeská univerzita, 2021)
Práce popisuje konkrétní diagnostická měření s použitím příslušného zařízení a jejich rozdělení. Dále se práce zabývá diagnostikou konkrétní automatické převodovky 01V, sériovou a paralelní diagnostikou pomocí diagnostického systému Bosch FSA 740. Z naměřených výsledků vyplývá porovnání konkrétních naměřených hodnot v souladu s daty uváděnými výrobcem vozidla.
Vehicle diagnostics Superb I with 1.8 T engine with automatic transmission
Keywords: diagnostika; zážehový motor; automatická převodovka; diagnostics; petrol engine; automatic transmission