Relaxace ve volném čase - Benešová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2009)
Diplomová práce se zabývá relaxací a rekreací ve volném čase. Obsahuje relaxační techniky a metody. Část je věnována józe.
Leisure Time Relaxation
Keywords: Relaxace; rekreace; jóga.; Relaxation; recreation; yoga.