Využití dotačních titulů pro výstavbu a opravy obecních komunikací v Jihočeském kraji - Cigánková, Petra (Jihočeská univerzita, 2014)
V rámci této diplomové práce byl analyzován současný stav využití dotačních titulů pro výstavbu a opravy místních komunikací v Jihočeském kraji v období 2007-2013. Výstupem této práce jsou 4 navržená opatření reflektující připomínky starostů obcí k dotačním titulům. Tato opatření vedou ke zvýšení efektivnosti dotací a jejich zpřístupnění obcím Jihočeského kraje.
The use of subsidies for the construction and repair of local roads in the South Bohemia Region
Keywords: Strukturální fondy; Evropská unie; Jihočeský kraj; místní komunikace; Structural Funds; European Union; South Bohemia Region; Local Roads