Potřeby jednotlivých členů rodiny s předškolními a mladšími školními dětmi ve volném čase. - Marešová, Magdalena (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce se zabývá problematikou naplňování potřeb ve volném čase. Cílem této práce bylo zmapovat, zda jsou naplňovány potřeby trávení volného času v rodině. Popsat faktory, které ovlivňují a formují potřeby v životě jednotlivce. Praktická část popisuje, jestli vlivem pandemie koronaviru SARS-CoV-2 onemocnění covid - 19 došlo k zásadním změnám v naplňování potřeb ve volném čase a zda způsob trávení volného času v této době pandemie stále naplňuje potřeby jednotlivých členů.
The needs of individual family members with pre-school and youngers school children in their free time.
Keywords: potřeba; rodina; volný čas; vývojové etapy; typologie osobnosti; nadání; need; family; free time; developmental stages; personality typology; talent