Problematika elektromobility vozidel kategorie M - Kutta, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářskou práci jsem vypracoval na téma ,,Problematika elektromobility vozidel kategorie M''. Hlavním cílem bylo zjistit, zda dojezdové vzdálenosti udávané výrobcem vozidla je možné dosáhnout a za jakých podmínek. Dále získat praktické zkušenosti s řízením vozidla a stanovit faktory působící negativně nebo pozitivně na rozvoj elektromobility v České republice. Zjistil jsem, že největší roli při koupi elektromobilu hraje cena a dostupná síť nabíjecích stanic.
Electromobility issues of category M vehicles
Keywords: elektromobil; nabíjení; pořizovací cena; dojezdová vzdálenost; electric car; charging; purchase price; driving distance