WWW prezentace Základní kynologické organizace v Písku - Kolář, Petr (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem bakalářské práce je vytvořit oficiální dynamickou webovou prezentaci Základní kynologické organizace v Písku a umístit ji na vhodném hostingovém serveru. Prezentace bude vytvořena pomocí technologie PHP a postavena na MySQL databázi, vzhledem ke snadné pozdější aktualizaci stránek běžným uživatelem (tedy jakýmkoliv pracovníkem či členem této neziskové organizace). Formátování webu bude zcela založeno na technologii CSS, stránky tedy budou validní v XHTML 1.0 Strict a optimalizovány pro moderní webové vyhledávací služby. Webová prezentace bude obsahovat administrátorskou sekci, formulář pro individuální on-line aktualizaci informací, fotogalerii členů, fulltextové vyhledávání, sekci aktualit, výsledky závodů, zkoušek a další stránky dle požadavků vedení organizace.
WWW presentation of the Basic cynology organization in Písek