Optická a optoelektronická měření - Svědínek, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce se zabývá sestrojením tří úloh do Fyzikálního praktika III na Přírodovědecké fakultě Jihočeské univerzity. Pro tyto úlohy jsem navrhl zapojení, sestrojení, provedl pilotní měření a vypracoval návod pro studenty.
Optical and optoelectronic measurement
Keywords: Rychlost světla; fotodioda; difrakce; He-Ne laser; fotocitlivý prvek; Speed of light; photodiode; diffraction; He-Ne laser; light-sensitive element