Konstrukce alternativního ovládání robotické ruky Arexx RA-1 Pro pomocí jednodeskového mikrokontroleru Arduino - Mudra, Štěpán (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením nového řídicího systému pro robotickou ruku Arexx RA-1 Pro. Systém zahrnuje novou řídicí desku na bázi Arduina a software, naprogramovaný v Javě, umožňující uživateli ovládání robotické ruky. Dále je zde popsáno ovládání této ruky včetně teorie.
The construction of an alternative controller the Arexx RA-1 Pro robotic arm with single-board microcontroller Arduino
Keywords: Robot; kinematika; matice; Arduino; java; Robot; kinematisc; matrix; Arduino; java