Znalosti středoškolské mládeže o reprodukčním zdraví - Filausová, Drahomíra (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá znalostmi středoškolské mládeže o reprodukčním zdraví. Práce je rozdělena na teoretickou a empirickou část. V teoretické části je definováno reprodukční zdraví, reprodukční orgány ženy a muže, menstruační cyklus ženy, faktory poškozující reprodukční zdraví, není opomenuta ani prevence a antikoncepce. V praktické části je popsáno kvantitativní výzkumné šetření, provedené pomocí dotazníku, který byl distribuován přes sociální sítě. Získaná data jsou prezentována v grafech za využití statistického vyhodnocení.
Knowledge of Reproductive Health of Secondary School Youth
Keywords: reprodukční zdraví; žák; výchova; reproductive health; student; education