Public relations ve vybraném podniku - Bendová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2017)
Hlavním cílem této diplomové práce bylo navrhnout změny PR komunikace ve vybraném podniku, Pivovaru a restauraci ENERGON. Tato doporučení byla vytvořena na základě analýzy trendů v PR a analýzy marketingové komunikace v tomto podniku.Vytvořená doporučení se týkala zejména spolupráce s lifestylovými blogery a dalšími názorovými ovlivňovateli, se specializovanými časopisy o jídle. Doporučení byla uvedena i pro oblast on-line komunikace, která hraje v současném PR důležitou roli. Důležitou součástí návrhů byl i výpočet jejich finanční náročnosti.
Public relations in a chosen company
Keywords: Image; komunikace; PR; on-line; média; trendy; pověst; Image; communication; public relations; on-line; media; trends; reputation