Úloha multidisciplinárního týmu v geriatrické paliativní péči v kontextu ucelené rehabilitace - Valošeková, Andrea (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce se zabývá úlohou multidisciplinárního týmu v geriatrické paliativě. Cílem je zmapovat jak paliativní geriatrickou péči, tak pozice, úkony a úkoly členů multidisciplinárních týmů, stejně jako jejich provázanost či případné limity v týmové práci. Cílem práce je rovněž nahlédnout geriatrickou paliativní péči optikou koordinované rehabilitace. Práce je rozdělena do dvou základních částí. První je teoretická a popisuji v ní současný stav tématu. Druhá část práce se zaměřuje na výzkumný cíl. Stanovuji výzkumné otázky, popisuji použitou metodiku výzkumu, předkládám vlastní výzkum a jeho výsledky. Práce má svou diskuzi i závěr. Výsledky mohou čtenářům poskytnout možnost zorientovat se v úloze multidisciplinárního týmu v geriatrické paliativní péči, a nahlédnout ji v kontextu ucelené (koordinované) rehabilitace.
The role of the multidisciplinary team in geriatric palliative care in the context of comprehensive rehabilitation
Keywords: geriatrická paliativní péče; koordinovaná rehabilitace; multidisciplinární tým; geriatric palliative care; comprehesive rehabilitation; multidisciplinary team