Procesní management ve vybrané zemědělské společnosti - Hubičková, Marie (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá podnikovými procesy managementu v zemědělské společnosti. Vlivem vnějších a vnitřních hrozeb, konkurenčního boje a moderních technologií je společnost nucena zhodnotit úroveň procesního řízení. Teoretická část vysvětluje základní pojmy a metody. Praktická část hodnotí úroveň procesů ve společnosti se zaměřením na podproces Řízení lidských zdrojů. Dále se stanoví prioritní procesy, sestavení mapy procesů, analýza výkonnosti a efektivnosti těchto procesů. Procesním tokem se vymezí řízení, zapojení automatizace, moderních technologií, eliminace plýtvání a neproduktivní činnosti. Nakonec návrh vedoucím pracovníkům nebo vlastníkům procesu případné změny pro efektivní řízení podniku.
Process Management in the Selected Agricultural Company
Keywords: procesní management; zemědělská společnost; efektivita; zhodnocení; procesní mapa; process management; efficiency; evaluation; company; assesment