Řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci - Fišerová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem práce je analýza nástrojů řízení lidských zdrojů ve společnosti MOTOR JIKOV Slévárna a.s. a případné navržení změn se zvláštním zaměřením na zmapování procesu vzdělávání zaměstnanců. Terénní sběr dat je založen na dotazníkovém šetření. Teoretická východiska spolu s praktickým zpracováním práce jsou základnou pro návrh inovací ve společnosti samotné.
Human resources in chosen organization
Keywords: Řízení lidských zdrojů; RLZ; systém vzdělávání zaměstnanců; rozvoj zaměstnanců; Human resources; HR; the employees educational system; the employees development