Využití příspěvku na péči u osob v domácím ošetření - Uldrychová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá využitím příspěvku na péči u osob, které tento příspěvek pobírají a jsou v domácím ošetření. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. První část je teoretické zpracování tématu sociální pomoc, příspěvek na péči, sociální služby, domácí a ústavní péče. Druhá část nesoucí název Využití příspěvku na péči u osob v domácím ošetření, je částí praktickou, kde jde o naplnění cíle bakalářské práce za pomoci výzkumu. Cílem bakalářské práce je zjistit konkrétní využití příspěvku na péči u osob v domácím ošetření a zjištění výhod plynoucích z toho, že je poživatel příspěvku v domácím prostředí.
Use of the care contribution for persons in home care
Keywords: sociální pomoc; příspěvek na péči; sociální služby; domácí péče; příspěvek na péči u osob v domácím ošetření; osoba pečující; osoba závislá na péči.; social support; care contribution; social services; home care; the care contribution for persons in home care; caring person; a person dependent on care.