Analýza služeb cestovního ruchu v Národním parku Šumava - Pahorecká, Iva (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem bakalářské práce bylo provedení analýzy služeb na území Národního parku Šumava a dále navrhnout případnou inovaci služeb v oblasti cestovního ruchu. Analýza služeb cestovního ruchu byla zaměřena na ubytovací, stravovací, dopravní, obchodní a ostatní služby. Dále byla provedena situační analýza, komparace obcí, analýza konkurence a analýza poptávky po destinaci.
Analysis the services of tourism in National park Šumava
Keywords: Národní park Šumava; služby; cestovní ruch; turista; doprava; ubytování; stravování; informační středisko; cyklotrasy.; Šumava National Park; services; tourism; tourist; transportation; accomodation; food; clearing-house; cycle routes.