Atraktivnost zámeckého parku Kratochvíle pro cestovní ruch - Kaitmanová, Gabriela (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce se věnuje využití zámeckého parku Kratochvíle pro cestovní ruch. Hlavním cílem práce je posouzení atraktivnosti zkoumaného objektu. Prostřednictvím provedeného dotazníkového šetření byla zhodnocena struktura současných návštěvníků zámeckého parku, jejich motivace k návštěvě, atraktivity vyhledávané v zámeckých parcích a volnočasové aktivity, které provozují na své dovolené. Výsledkem byla identifikace návrhů na optimalizaci využití zámeckého parku.
The importance of castle park Kratochvíle for tourism
Keywords: cestovní ruch; návštěvník; atraktivnost; zámecký park; Kratochvíle; kultura; atraktivita; tourism; visitor; importance; castle park; Kratochvíle; culture; sightseeing