Vývoj CRM systému pro firmu středního rozsahu - Klimeš, Petr (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vývoj CRM systému pro firmu středního rozsahu zabývající se internetovým marketingem a vývojem webových řešení na míru. Je zde popsána cesta vývoje od teoretických poznatků a analýzu původního stavu CRM systému po návrh změn tohoto systému a jejich implementaci. Výsledkem je komplexní CRM systém uzpůsobený potřebám firmy, který je možné dále uzpůsobovat a nabízet dalším koncovým zákazníkům.
Developing CRM system for medium-sized company
Keywords: CRM; správa kontaktů se zákazníky; vývoj systému; komplexní CRM systém; CRM; customer relationship management; system developenemt; complex CRM system