Databázový program OpenOffice.org Base - Hejnová, Jaroslava (Jihočeská univerzita, 2008)
Tématem této bakalářské práce je databázový program OpenOffice.org Base. První část obsahuje popisu programu a práci s ním, druhá tvorbu aplikací a porovnání tohoto programu s Microsoft Access.
Database System OpenOffice.org Base
Keywords: databáze; OpenOffice.org Base; Base; aplikace; evidence_posty; databasee; OpenOffice.org Base; Base; application; evidence_posty