Hluková zátěž okolí při likvidaci stavební sutě a výrobě recyklátu. - Vejvoda, Jan (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na zátěž okolí hlukem způsobeným likvidací demoličního odpadu a výrobou recyklátu. Teoretická část se zabývá technologií recyklace demoličních odpadů a jejich využitím. Měření se zaměřují na zátěž okolí a jejich porovnání s legislativou. Pro činnosti s nadlimitními hladinami hluku se stanoví opatření pro snížení zátěže životního prostředí hlukem.
Burden of environmental noise caused by disposal of demolition waste and its recycling.
Keywords: hluk; ekvivalentní hladina akustického tlaku; recyklace; noise; equivalent sound pressure level; recycling