Komparace úvěrových produktů na bydlení - Vlčková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2014)
V mé práci jsem definovala možnosti bydlení a možnosti financování bydlení. Dále jsem na základě získaných dat od různých bank a stavebních spořitelen provedla komparaci nabízených produktů. Komparaci jsem provedla pomocí finančně matematických metod a nalezla jsem tak optimální řešení financování bydlení pro modelové klienty.
Comparison of loan products for housing
Keywords: financování vlastního bydlení; stavební spoření; hypotéka; překlenovací úvěr; funding of private housing; building savings; mortgage; bridge loan