Kyberšikana dětí do 18 let - Kosobudová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se zaobírá problematikou kyberšikany dětí do 18 let z pohledu agresora. Cílem teoretické části je identifikovat a popsat aspekty, které vedou agresora k páchání kyberšikany, jaké používá techniky a jak s ním bude pracovat OSPOD, který se touto problematikou zaobírá. Výzkumná část je utvořena kvalitativním výzkumem, který je tvořen prostřednictvím řízených rozhovorů s pracovnicemi OSPODU. Pokusím se tento výzkum objasnit. Výzkum se zabývá všeobecně agresorem kyberšikany a řešením této sociální skupiny z pohledu OSPODU.
Cyberbullying of childeren uder 18 years of age
Keywords: kyberšikana; OSPOD; agresor; kyberprostor; sociální sítě.; cyberbullying; OSPOD; aggressor; cyberspace; social networks.