Názory žáků středních škol na registrované partnerství - Mundlová, Jana (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá tématem názorů žáků středních škol na registrované partnerství. Toto téma jsem si vybrala na základě jeho aktuálnosti. Zaměřila jsem se na žáky středních škol převážně z důvodu zájmu o zjištění validních informací této mladé generace, vztahujících se k dané problematice.
Opinions of Secondary School Students on Registered Partnership
Keywords: Homosexualita; Homofobie; Coming out; Diskriminace; Registrované partnerství; homosexuality; homophobia; coming out; discrimination; registred partnership