Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat - Bosáková, Zlatuše (Jihočeská univerzita, 2019)
Tématem této bakalářské práce je výživa březích a laktujících klisen a výživa hříbat. Cílem práce je objasnit potřebu živin pro výše uvedené kategorie koní a zároveň stanovit vhodnou krmnou techniku.
Nutrition of pregnant and lacting mares, nutrition of foals
Keywords: živiny; výživa klisen; výživa hříbat; krmná dávka; nutrient; nutrition of mares; nutrition of foals; feeding ration