Tradice a zvyky v produktech cestovního ruchu na Jižní Moravě - Mohelno - Hošková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce je poukázat na význam lidové kultury pro rozvoj cestovního ruchu. Na základě výsledků šetření navrhnout možnosti lepšího a efektivnějšího využívání potenciálu lidové kultury v Mohelně a následné vytvoření produktu cestovního ruchu, který zvýší atraktivitu dané oblasti.
Traditions and customs in Tourism products in South Moravia - Mohelno
Keywords: Cestovní ruch; tradice; zvyky; obec Mohelno; Jižní Morava; Tourism; traditions; customs; village Mohelno; South Moravia