Celotáborová hra - metodika a praxe - Rakušan, Matyáš (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato bakalářská práce se zabývá fenoménem celotáborových her, které doprovázejí letní dětské tábory. Nejprve se seznámíme s pojmy jako volný čas, tábor a hra, které úzce souvisí s celotáborovou hrou a pomohou nám pochopit principy její přípravy. Další část je věnována charakteristice vybraných spolků, které využívají celotáborové hry pro svoji činnost na táborech, které organizují. Dále následuje srovnání metodik příprav, realizace a závěru celotáborových her dle literatury, které jsou zmíněny v první části této práce, s postupy jednotlivých spolků.
Camp-wide game - methodology and practice
Keywords: celotáborová hra; tábor; letní dětský tábor; hra; metodika; volný čas; camp-wide game; camp; summer camp for children; game; methodology; leisure