Měření datové dostupnosti elektroměrů - Blahovec, Milan (Jihočeská univerzita, 2019)
Práce pojednáva o Smart Meteringu a s tím spojených oblastí jako i projekt nasazení.
Measurment of elektricity meter data availability
Keywords: Smart Metering; Smart Metering