Pojištění majetku - Pražáková, Petra (Jihočeská univerzita, 2008)
V mé práci se snažím blíže seznámit se základními druhy majetkového pojištění u podnikatelů a fyzických osob. Ke zpracování jsem se zaměřila na českou pojišťovnu a její podmínky pro uzavření pojistné smlouvy.
Insurance property