Produkt cestovního ruchu v turistickém informačním centru Kutná Hora - Drbalová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce je zaměřena na analýzu přírodních a společenských turistických cílů ve městě Kutná Hora. Dalším důležitým bodem bylo provedení výzkumu nabídky a poptávky produktů turistického informačního centra za pomoci vlastního dotazníkového šetření. Hlavním cílem práce potom bylo navrhnutí nového produktu.
Product of tourism in the Tourist Information Centre Kutná Hora
Keywords: cestovní ruch; produkt; dotazníkové šetření; výzkum; tourism; product; questionnaire search; examination