Návrh cestní sítě v komplexní pozemkové úpravě. - Buchlová, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce je zaměřena na hodnocení stávající cestní sítě v komplexní pozemkové úpravě Brná a na návrh nové cestní sítě. Katastrální území Brná má rozlohu 275 ha a nachází se v kraji Vysočina, cca 17 km jihozápadně od Pelhřimova.
The proposal of a road network in the complex land consolidation.
Keywords: pozemkové úpravy; cestní síť; polní cesta; land consolidation; road network; rural road