Vliv mediálních komunikací na vývoj dětí předškolního věku - Kostrounová, Světlana (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá samotným vlivem prostředí a médií na vývoj dětí předškolního věku. Hlavním cílem bakalářské práce je zjistit, jak velký vliv mají média na vývoj dítěte. Řešením této práce je navrhnutí způsob minimalizace či úplného odstranění negativního působení médií. Na základě zjištěných informací jsou formulovány závěry.
The influence of medial communication on development of pre - school aged children
Keywords: Média; tisk; televize; počítač; rodina; The media; print; television; computer; family