INTERNET JAKO SOUČÁST ŽIVOTNÍHO STYLU MLÁDEŽE - PŘÍNOS NEBO HROZBA - Drápal, Petr (Jihočeská univerzita, 2009)
Ve své bakalářské práci se zabývám problematikou internetu z hlediska psycho-sociálního a jeho vlivu na současnou mladou generaci. Mým záměrem je zjistit, k jakým činnostem adolescenti internet využívají a jakým způsobem je internet zpětně ovlivňuje. Výstupem práce by měla být odpověď na otázku, zda si je mláděž vědoma pozitivních a negativních vlivů internetu a jestli je pro ni internet přínosem či hrozbou.
INTERNET AS A PART OF THE YOUNG´S LIFESTYL - PROFIT OR THREAT
Keywords: internet; mládež; životní styl