Vyhodnocení monitoringu podzemních vod ovlivněných rozvodnami elektrické energie - Blahovec, Milan (Jihočeská univerzita, 2021)
Předmětem diplomové práce je řešení problematiky starých enviromentálních zátěží. Práce se skládá ze dvou částí, a to z teoretické (literárního přehledu) a části praktické. V literárním přehledu popisuji pojmy a náležitosti komplexně související s touto problematikou (analýza rizik, managment, legislativa atd.). V praktické částí je popsána stará enviromentální zátěž v lokalitě Dasný (energetický rozvodný závod).
Evaluation of groundwater monitoring affected by electricity substations
Keywords: stará enviromentální zátěž; enviromentální riziko; enviromentální hrozba; enviromen-tální degradace; polutant; old environmental burden; environmental risk; environmental threat; environmental degradation; pollutant