Výkonová motivace, prožitek typu flow a tanec - Schönová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2010)
V teoretické části práce je přiblížen společenský tanec, téma motivů, výkonové motivace, kauzální atribuce, emocí a prožitku typu flow. Ve druhé části práce jsou formulovány hypotézy a přiblíženy metody práce. V závěrečné části práce jsou interpretována získaná data, diskutovány hypotézy a shrnuty výsledky. Celý počítačový výstup je přiložen do příloh.
Achievement Motivation Flow and Dance (Ballroom, Latin Dance)
Keywords: flow; společenský tanec; výkonová motivace; emoce; kauzální atribuce; flow - experience; ballroom dancing; achievement motivation; emotions; causal attribution