Spolupráce učitelů základních škol, rodičů a vychovatelů družiny při výchově a vzdělávání žáku se speciálními vzdělávacími potřebami. - Svobodová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2011)
Teoretická část diplomová práce vymezuje problematiku handicapovaného člověka ve společnosti intaktních osob, zabývá se charakteristikou postižení a výchovou a vzděláváním žáků se speciálními vzdělávacími potřebami. Praktická část diplomové práce zjišťuje, na jaké úrovni a jakým způsobem probíhá spolupráce učitelů základních škol, rodičů a vychovatelů školní družiny v oblasti přípravy žáků se speciálními vzdělávacími potřebami na výuku.
Cooperation of school teachers, parents and educators of school clubs in training and education of students with special educational needs.
Keywords: Výchova; vzdělávání; speciální vzdělávací potřeby; spolupráce; příprava na výuku; učitelé; rodiče; vychovatelé; žáci.; Education; training; special educational needs; cooperation; preparation for teaching; teachers; parents; educators; students.