Přeprava nebezpečných chemických látek na okrese Znojmo - Valoušková, Aneta (Jihočeská univerzita, 2007)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku přepravy nebezpečných chemických látek. Analyzuje platnou legislativu v dané oblasti, rozložení chemické výroby na okrese Znojmo, dále řeší kapacitu základních složek Integrovaného záchranného systému k řešení havárií spojených s únikem nebezpečných chemických látek.
Transit of dangerous chemicals at district Znojmo
Keywords: nebezpečná chemická látka; okres Znojmo; Integrovaný záchranný systém; ADR; RID; kritická infrastruktura; havárie; mimořádná událost; dangerous chemical substatnce; district Znojmo; Integrated rescue system; ADR; RID; critical infrastucture; accident; unexpected event