Metody dramatické výchovy v motivaci celotáborových her - Jirovská, Helena (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce se zabývá metodami dramatické výchovy v motivaci celotáborové hry. Teoretická část charakterizuje volný čas, motivaci, hru a metody dramatické výchovy. Závěrečná část se zabývá uvedením možnostmi využití metod dramatické výchovy v rámci celotáborové hry.
Methods of dramatic education in the motivation of camp-wide games.
Keywords: volný čas; motivace; dramatická výchova; hra; celotáborová hra; metody dramatické výchovy.; free time; motivation; dramatic education; game; camp-wide game; methods of dramatic education