Analýza systému vzdělávání a rozvoje ve vybrané organizaci - Nekvindová, Radka (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem diplomové práce je analýza systému vzdělávání a rozvoje pracovníků, analýza nákladů na vzdělávání a rozvoj, systém hodnocení procesu rozvoje a vzdělávání. Návrhy a doporučení na provedení změn.
The Analysis of Training System and Development in the chosen Organisation