Sledování a vyhodnocení rozhodujících provozně ekonomických parametrů vybrané statisticky významné skupiny teleskopických nakladačů. - Ludačková, Jana (Jihočeská univerzita, 2014)
V práci je uvedeno porovnání provozně ekonomických ukazatelů v různých zemědělských podnicích u vybrané řady teleskopických nakladačů JCB 541-70. Jde o porovnání nákladů na servis a údržbu těchto strojů v závislosti na létech provozu a ujetých motohodin.
Monitoring and evaluation of key operational economic indicators in a selected statistically significant group of telescopic handlers
Keywords: JCB; nakladač; náklady; opravy; JCB; loaders; costs; repairs