Sledování růstu a kondičního stavu plůdku kapra - Marek, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2010)
V literárním přehledu této bakalářské práce jsou uvedeny krmiva používaná v rybniční akvakultuře pro plůdek kapra a porovnání jejich základního chemického složení. V práci dále nalezneme zhodnocení krmných pokusů s plůdkem kapra na sádkách v Třeboni, které byly provedeny v letním období. Ve výsledcích jsou uvedeny hodnoty růstových a kondičních ukazatelů v průběhu sledování a na konci pokusu. Tato práce obsahuje vyhodnocení úspěšnosti zkoušených krmiv a navržení možnosti jejich uplatnění při odchovu kapřího plůdku v rybářské praxi.
Growth and conditon monitoring of carp fingerling (Cyprinus carpio)
Keywords: kapří plůdek; krmná směs amarant; krmná směs KP1; carp fingerling; compound of feeding amarant; compound of feeding KP1