Prevalence obezity a nadváhy u žáků II. stupně na Trutnovsku. - Turková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2011)
Prevalence obezity a nadváhy u žáků II. stupně na Trutnovsku.
Prevalevce of Obesity and Overweight of Older Primary School Pupils in Trutnov District.
Keywords: obeziita; nadváha; prevalence; pubescent; měření; percentilový graf; proband; dětství; obesity; overweight; adolescent; prevalence; measurement; percentile network; proband; childhood