Hodnocení sběracího vozu JUMBO při sklizni píce. - Vojík, Petr (Jihočeská univerzita, 2012)
Obsahem této bakalářské práce je především popis sběracího vozu Pőttinger. Dále se v rešerži můžeme dozvědět něco o pícninách, jejich sklizni a v neposlední ředě i o výnosech. V práci jsou také spočítány výkonnosti dvou souprav. Tyto soupravy jsou John Deere 7920 se sběracím vozem Pőttinger 7200 L a traktor John Deere 8320 se sběracím vozem Pőttinger 8000 L. Práce je doplněna jednoduchým rozborem investičních a provozních nákladů.
Guest Collector Car Jumbo forage at harvest.
Keywords: pícniny; sběrací vůz; řezanka; senáž; seno; fodder; forage wagon; chop; silage; hay