Sociální vztahy ve skautských oddílech - Kudláček, Jiří (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato práce pojednává o sociálních vztazích v malé skupině, se zaměřením na skautské skupiny, s ohledem na jejich tradice. Byl proveden kvalitativní výzkum s cílem zjistit sociální vztahy uvnitř konkrétní skupiny a posouzení vztahu jejích členů k tradičním hodnotám skautingu.
Social Relations in Scout Troops
Keywords: Klíčová slova: sociální skupina; malá skupina; skauting; tradice; sociální vztahy; Keywords: Social Group; Small Group; Scouting; Tradition; Social Relations.