Vytváření a finalizace programovacích projektů v Imagine Logo - Pindryč, Bohuslav (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá vytvářením a finalizací projektů v Imagine Logo. Začínající programátor po zvládnutí základních technik a porozumění principům programování se často pouští do vlastních rozsáhlejších projektů. K tomu ovšem potřebuje znát řadu postupů a znalostí. Práce by měla pomoci začínajícím programátorům správně vytvořit svůj projekt v Imagine a následně ho i správně finalizovat. Ukáže, jak používat klávesnici pro ovládání projektu, použití multimediálních souborů, uchovávání grafických proměnných apod. Tato práce by měla sloužit jako uživatelská příručka pro začínající programátory, kteří chtějí využít prostředí Imagine k vytvoření kvalitního projektu. Příklady, na kterých bude demonstrováno použití jednotlivých postupů, by měly být inspirací pro čtenáře při tvorbě vlastních projektů.
Creation and finalization of programming projects in Imagine Logo
Keywords: Logo; Imagine; finalizace; programování; Logo; Imagine; finalization; programming