Analýza marketingového prostředí Atlantik produkt Třešňák s.r.o. - Krotká, Veronika (Jihočeská univerzita, 2013)
V bakalářské práci jsem se rozhodla zabývat se analýzou marketingového prostředí společnosti Atlantik produkt Třešňák s.r.o., která se zabývá prodejem rybích produktů a lahůdkářských specialit. Cíl mé práce jsem orientovala na zhodnocení současné situace firmy v marketingovém prostředí a na případné navržení změn ve využití uvedených vlivů v této vybrané firmě pomocí provedení analýzy makroprostředí a mikroprostředí v celé této společnosti.
Analysis of marketing environment Atlantic product Třešňák Ltd.
Keywords: Marketing; Marketingové prostředí; Mikroprostředí; Makroprostředí.; Marketing; Marketing environment; Microenvironment; Macro-environment.