Analýza dispozičního řešení prodejní plochy a struktury sortimentu - Ehrelová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem práce bylo analyzovat dispoziční řešení prodejní plochy a struktury sortimentu ve vybrané prodejně a vypracovat návrhy na zlepšení v oblasti spacemanagementu a merchandisingu. Na základě mnou provedených dotazníků se domnívám, že společnost Billa, s.r.o. je schopna i v budoucnosti na českém trhu dále prosperovat.
Analysis of the Space Management of Selling Area and the Structure of Assortment
Keywords: dispoziční řešení; struktura sortimentu; optimální vystavení sortimentu; dotazník; space management of selling area; product rage structure; merchandising; questionnaire