Analýza chování spotřebitele na regionálním trhu potravin - Dostálová, Petra (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce analyzuje spotřebitelské chování na regionálním trhu potravin. První část je zaměřena na teoretickou část, která obsahuje základní pojmy související s danou problematikou. Druhá část je zaměřena na analýzu spotřebitelského chování a preference spotřebitelů na regionálním trhu potravin pomocí dotazníkového šetření. S cílem zjistit preference spotřebitelů a spontánní znalost. V závěru a diskusi jsou shrnuta zjištěná fakta a uvedeny případné návrhy a změny.
The analysis of consumer behavior in the regional food market
Keywords: spotřebitelské chování; kupní rozhodovací proces; regionální potraviny; consumer behavior; the purchase decision proces; regional food