Analýza distribuční logistiky u vybraných potravinářských výrobků - Kováříková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této diplomové práce je provedení analýzy logistického systému podniku, zabývajícího se distribucí masných výrobků a sýrů, a to z hlediska materiálových a informačních toků od nákupu až po dodávky zákazníkům. Na základě výsledků analýzy budou navrženy změny pro zajištění optimalizace celého systému z hlediska úrovně logistických služeb a logistických nákladů. Tato optimalizace se zejména týká možné časové a nákladové úspory, spočívající v novém způsobu obhospodařování interních zdrojů podniku.
Analysis of the distribution logistics of selected food products
Keywords: Logistika; distribuce; materiálový a informační tok; konkurence; optimalizace; zákazník; dodavatel; sklad; doprava; outsourcing; Logistics; distribution; material and information flows; competition; optimalization; customer; supplier; store; transport; outsourcing