Tvorba výnosů, nákladů a výsledku hospodaření podniku - Uhlířová, Žaneta (Jihočeská univerzita, 2013)
Charakteristika výnosů, nákladů, výsledku hospodaření, kalkulací a rentability, jejich analýza v Zemědělském obchodním družstvu v Herálci a zhodnocení nejdůležitějších faktorů, které je ovlivňovaly.
The formation of revenues, costs and income of operations of business
Keywords: výnosy; náklady; výsledek hospodaření; zisk; ztráta; kalkulace; rentabilita; analýza; revenues; costs; income of operations; profit; loss; calculations; profitability; analysis