Analýza hospodaření vybraného města - Visčurová, Renata (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce je analyzovat hospodaření města Lomnice nad Lužnicí v letech 2010 - 2012 a navrhnout případné změny, které mohou přispět ke zkvalitnění hospodaření či získávání možných zdrojů financování v následujících letech.
Analysis of the Management of the Selected Town
Keywords: rozpočet; rozpočet obce; rozpočtové opatření; rozpočtový výhled; hospodaření obce; budget; municipality budget; budgetary measures; financial perspecive; management of the municipality